Eerste foto's uit aankomende Netflix-topper 'Inventing Anna' met Julia Garner

Eerste foto's uit Netflix-topper 'Inventing Anna'

Julia Garner en Anna Chlumsky spelen de hoofdrollen in deze nieuwe grote Netflix-miniserie.

Bram de Groot, 27 oktober 2021 om 12:37

Netflix heeft de eerste foto's onthuld uit de aankomende serie Inventing Anna waarin een blik wordt geworpen op de oplichter Anna Delvey. Check de beelden hieronder en verwacht de serie ergens in 2022.
In de serie onderzoekt een journaliste de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legende die als erfgename de harten en het geld van de sociale elite van New York stal. Maar is Anna New Yorks grootste oplichter, of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom?

Anna en de verslaggever vormen een donkere, grappige, haat-liefdeverhouding terwijl Anna op het proces wacht en onze verslaggever tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: 'wie is Anna Delvey?'

Je ziet Julia Garner als Anna Delvey en Anna Chlumsky is Vivian. Andere rollen zijn voor Arian Moayed als Todd, Katie Lowes als Rachel, Alexis Floyd als Neff, Anders Holm als Jack, Anna Deavere Smith als Maud, Jeff Perry als Lou, Terry Kinney als Barry en Laverne Cox als Kacy.

Eerste foto's van Julia Garner als Anna Delvey
"Dit verhaal is helemaal waar... behalve alle delen die dat niet zijn. Julia Garner is Anna Delvey in Inventing Anna, uit Shondaland," valt er op Twitter te lezen bij vier foto's uit de serie.

Inventing Anna moet ergens in 2022 op Netflix verschijnen en surf naar de player om alvast de bel aan te zetten.


Bron: Netflix

Lees meer over: Julia Garner, Netflix, Anna Chlumsky, Inventing Anna

Populair nieuws