Henry Cavill in actiemodus op foto 'The Witcher' seizoen 2

Henry Cavill in actiemodus op foto 'The Witcher'

Vanaf 17 december staan de acht nieuwe afleveringen van de epische serie op de streamingdienst.

Bram de Groot, 27 oktober 2021 om 13:15

Het wachten tot het debuut van seizoen twee van The Witcher duurt nog wel even, maar december komt nu gelukkig wel verder in zicht. Netflix gaf even geleden al de eerste trailer prijs en nu hebben we een nieuwe blik op de belangrijkste Witcher in de epische actieserie.
Uiteraard luistert die Witcher naar de naam Geralt of Rivia en de rol wordt gespeeld door Man of Steel-held Henry Cavill. Hieronder een nieuwe blik op zijn Witcher die duidelijk zin heeft om zijn zwaard weer te gebruiken.Vanaf 17 december
Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt op 17 december online, opnieuw met acht afleveringen. Het derde seizoen heeft al groen licht van de streamingdienst van de serie moet begin volgend jaar in productie gaan.

In The Witcher seizoen twee luidt als volgt: Overtuigd dat het leven van Yennefer verloren is gegaan tijdens de Battle of Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen.

Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren streven naar suprematie, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.Bron: Empire

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws