search
'South Park' komt al supersnel met een nieuwe film
Series / Nieuws

'South Park' komt al supersnel met een nieuwe film

De serie South Park moet op korte termijn een nieuwe film uitgeven, komende maand al!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
South Park komt op korte termijn met een nieuwe film. Die moet in november in de Verenigde Staten te zien zijn op Paramount+ en is de eerste nieuwe South Park-content sinds we de South ParQ Vaccination Special konden zien.

Die speciale aflevering was samen met The Pandemic Special in september 2020 een van de best bekeken South Park-toevoegingen in jaren. Op dit moment is South Park de langst lopende scripted series van kabeltelevisie en viert de show in augustus 2022 zijn vijfentwintigste verjaardag.

South Park-film
De nieuwe South Park-film maakt onderdeel uit van een uitgebreide deal tussen Paramount en MTV Entertainment Studios (beiden eigendom van ViacomCBS) en bedenkers Trey Parker en Matt Stone.

Onder die deal maken ze tot 2027 in elk geval nieuwe toevoegingen in de franchise. Daardoor zal de serie in elk geval bestaan tot en met zijn dertigste seizoen.

Onderdeel van de deal was bovendien een veertiental nieuwe films die op Paramount+ te zien moeten zijn. En de serie blijft immens populair, want in 2021 keken fans tot nu toe 2,2 miljard afleveringen.

South Park: Post Covied is op 25 november te zien. Je kunt South Park op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen