search
Netflix heeft interessant nieuws over 'Tomb Raider'-serie met Hayley Atwell
Series / Nieuws

Netflix heeft interessant nieuws over 'Tomb Raider'-serie met Hayley Atwell

De animatieserie van Netflix heeft de belangrijkste rol voor de stem van Hayley Atwell.

Even geleden werd duidelijk dat Netflix ook een animatieserie gaar maken binnen de Tomb Raider-franchise die ondertussen bestaat uit de games, bioscoopfilms en nog veel meer. Nu hebben we een update over de plannen van Netflix.

Animatiestudio Powerhouse Animation, de partij achter onder meer Masters of the Universe: Revelation, heeft details over het verhaal onthuld. De serie speelt zich af na de Survivor Trilogy.

Actrice Hayley Atwell, bekend uit Agent Carter en Mission: Impossible 7, zal de stem inspreken van Lara Craft. Het bericht onthulde dat Allen Maldonado en Earl Baylon te zien zullen zijn als respectievelijk Zip en Jonah Maiava.

Netflix heeft grote plannen met animatieseries over games en andere bestaande merken. Eerder verscheen al Castlevania en er wordt ook gewerkt aan animatieseries over Far Cry, League of Legends en Devil May Cry.

Wanneer de animatieserie over Lara Craft verschijnt is nog niet bekend en het is aan te nemen dat de animatiereeks een aangevulde titel krijgt, aangezien er ook wordt gewerkt aan een tweede bioscoopfilm met actrice Alicia Vikander.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen