search
Vette personageposters 'Cowboy Bebop' tonen cast van de Netflix-serie

Vette personageposters 'Cowboy Bebop' tonen cast van de Netflix-serie

De marketing van de langverwachte Netflix-serie komt de laatste week flink op gang.

Zilko Tarici
Een reeks ultra-coole personageposters voor de live-action Netflix-serie Cowboy Bebop hebben vandaag hun weg online gevonden.

De oorspronkelijke animatieserie Cowboy Bebop (nĂº te streamen via Netflix) kwam uit in 1998 en bestond uit 26 afleveringen. En hoewel de serie dus al meer dan 20 jaar oud is, is hij nog steeds mateloos populair. Logische dan ook dat Netflix er een live-action project van heeft gemaakt.

De nieuwe interpretatie van Cowboy Bebop is vanaf 19 november a.s. te streamen via Netflix en is een productie van André Nemec en scenarist Christopher Yost. Ze doen dit in samenwerking met Tomorrow Studios en Sunrise Inc., de productiemaatschappij achter de animatieserie.

Spiegel & co.
John Cho speelt in de serie de hoofdrol van Spike Spiegel, kapitein van ruimteschip Bebop. Premiejagers worden in de verre toekomst 'cowboys' genoemd en Spike is een van de beste in het universum.

Hij heeft twee partners die hem vergezellen tijdens zijn missies: Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda). Dat wil echter niet zeggen dat ze altijd even goed met elkaar kunnen opschieten!

Bekijk hieronder de nieuwe personageposters voor Cowboy Bebop.

Aanbevolen artikelen