search
'Emily in Paris'-actrice over de felle kritiek die ze kreeg
Series / Nieuws

'Emily in Paris'-actrice over de felle kritiek die ze kreeg

Lily Collins kreeg heel wat te verwerken na Emily in Paris seizoen 1.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lily Collins reageert tijdens een nieuw interview op de kritiek die ze kreeg rond haar personage in de serie Emily in Paris van Netflix. Haar personage werd veelal "irritant" genoemd door critici.

Emily in Paris volgt het personage terwijl ze naar Frankrijk verhuist. Daar gaat ze aan de slag voor een marketingbedrijf in Parijs, waar ze ook meteen nieuwe vrienden maakt en probeert een liefde te vinden in... jawel, de stad van de liefde.

Heel wat kritiek
Het tweede seizoen van Emily in Paris komt op 22 december uit op Netflix. En de nieuwe afleveringen lijken heel erg te gaan lijken op het eerste seizoen.

De kritiek ligt nu vooral op de clichématige manier waarop Parijs wordt weergegeven. En Emily die niet of nauwelijks problemen heeft in haar pogingen te wennen aan de stad Parijs.

Tegenover ET Canada lijkt Collins het verrassend genoeg wel eens te zijn met het commentaar dat ze soms krijgt. Tot in zekere mate althans:

"Om iemand te hebben die optimistisch leuk en bubbly is... nou ja, het is zielig om te denken dat mensen kijken en roepen: 'Dat is wel erg veel'. Het zijn namelijk zo'n mooie kwaliteiten. Ze kan dat combineren met kwetsbaarheid en vragen om hulp, fouten maken. Ze is niet onfeilbaar."

Emily in Paris stream je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen