'WandaVision' spin-off verhalen zijn onzin lijkt het

'WandaVision' spin-off verhalen zijn onzin?

Dat zegt Kathryn Hahn tijdens een interview over de serie WandaVision van Disney+.

Jim Pedd, 30 oktober 2021 11:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Cinematic Universe-fans waren geschokt toen bleek dat Kathryn Hahn geen Primetime Emmy kreeg voor haar bijrol in de serie WandaVision van Disney+. Insiders en analisten hadden dat wel verwacht.
Maar de teleurstelling werd al vrij snel omgezet in verwachtingen, toen bleek dat de actrice een deal had getekend met Marvel Studios voor een aantal projecten in Phase Four. Ook zou daar een soloserie tussen zitten rond Agatha Harkness, de heks die zij speelde in WandaVision.

Geen WandaVision-serie?
Tijdens een interview met Entertainment Tonight had Hahn mogelijk slecht nieuws. Ze vertelde namelijk dat er niet zo'n serie gepland staat.

"Lieverd, ik weet niet of er zoiets is als een WandaVision spin-off. Ik moet eerlijk zijn: alles wat ik kan zeggen, is dat ik van Agatha houd. En we weten dat alles mogelijk is bij Marvel. Dus wie weet?" vertelde Hahn.

Of ze probeert nu de geheimhouding toe te passen die synoniem is komen te staan met Marvel Studios, of Hahn werkt niet aan een WandaVision-serie.

Het personage Agatha leefde al honderden jaren voordat we haar leerden kennen in WandaVision. Je kunt WandaVision streamen op Disney+.
Bron: ET

Lees meer over: WandaVision, Kathryn Hahn, Disney Plus

Populair nieuws