Fantasyserie van 'Game of Thrones'-makers voor Netflix vindt gaaf nieuw castlid

Epische fantasy van Netflix vindt nieuw castlid

Benedict Wong tekent voor de serie The Three-Body Problem van de Game of Thrones-makers.

Jim Pedd, 30 oktober 2021 om 12:36

De reputaties van David Benioff en D.B. Weiss kregen een keiharde klap te verwerken toen fans van Game of Thrones actief stelling namen tegen het achtste en laatste seizoen van de fantasyserie. Het duo was ook niet zo blij met de kritiek.
Misschien wel daardoor stopten ze met hun Star Wars-filmtrilogie die ze zouden gaan maken. Maar hun nieuwste project gaat er ogenschijnlijk wel gewoon komen, namelijk een science fiction serie van Netflix: The Three Body Problem. Deze wordt gebaseerd op de boekentrilogie van Liu Cixin en klinkt wel heel tof.

Castleden The Three Body Problem
Deadline meldt dat Benedict Wong getekend heeft voor de serie. Hij zal dan naast John Bradley en Liam Cunningham te zien zijn, die eerder aan Game of Thrones werkten met het duo.

Onder de andere toevoegingen van de cast bevinden zich ook Eiza Gonzalez, Jovan Adepo, Sea Shimooka. Alexander Woo is uitvoerend producent en mede-maker.

De ontwikkeling van de ambitieuze serie kwam vorig jaar stil te liggen toen bleek dat een van de uitvoerend producenten om het leven was gekomen onder mysterieuze omstandigheden. Dat lijkt nu 'opgelost' te zijn, want de productie maakt zich op voor de start.
Bron: Deadline

Lees meer over: The Three Body Problem, Netflix, Benedict Wong

Populair nieuws