search
Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) misschien als de nieuwe 'Doctor Who'!?
Series / Nieuws

Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) misschien als de nieuwe 'Doctor Who'!?

Lucy Lawless ziet het zelf in elk geval helemaal zitten om de rol over te nemen.

Het dertiende seizoen van Doctor Who is begonnen. Daarmee gaan we echt richting het einde van de tijd van actrice Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall in de franchise.

Fans zoeken om die reden alvast naar een mogelijke opvolger voor de rol van Doctor Who. En een actrice, Lucy Lawless, dient zich nu ook aan.

Lucy Lawless als Doctor Who?
Lawless sprak met Newsweek en vertelde dat zij zichzelf wel als Doctor ziet. Het is een serie waar ze zich met groot plezier bij zou willen voegen.

"Zeg het maar. Ik zou het wel willen doen," begon Lawless haar verhaal. "Je wil rollen spelen waarin humor zit. Zo kom je goed de dag door. Komedie is altijd heerlijk om mee bezig te zijn."

Overigens laat het vertrek van Jodie Whittaker en Chris Chibnall nog wel even op zich wachten. We krijgen eerst nog vijf afleveringen in Doctor Who: Flux te zien, hun laatste echte seizoen samen. En dan zijn er nog drie specials waarin Whittaker te zien is. Volgend jaar komt er dus een einde aan haar tijd als de Doctor.

Doctor Who brengt Russell T. Davies terug voor zijn aankomende 60ste verjaardag. De eerste tien seizoenen van Doctor Who zijn te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen