Eindelijk is de serie 'Atlanta' terug met eerste trailer voor seizoen 3!

Eindelijk is 'Atlanta' terug met eerste trailer

Het derde seizoen van Atlanta van Donald Glover komt er eindelijk aan.

Jim Pedd, 3 november 2021 om 11:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe teaser trailer voor het derde seizoen van de serie Atlanta lijkt het einde van de wereld te laten zien. Check 'm onderaan dit nieuwsartikel.
De serie Atlanta is bedacht door Donald Glover en debuteerde in 2016 op televisiezender FX. De serie begon door Earnest 'Earn' Marks (Glover) en zijn neef Alfred (Brian Tyree Henry) aan het publiek voor te stellen. Het duo probeert succes te boeken in de rapwereld, en komt vaak in memorabele en bij vlagen surrealistische momenten terecht.

Atlanta seizoen 3
Het tweede seizoen van Atlanta werd helemaal in mei 2018 afgerond, met heel wat prijzen en lof van critici en het publiek.

Een derde seizoen werd snel aangekondigd en vervolgens besloot FX zelfs een vierde seizoen te bestellen. De twee reeksen zouden back-to-back opgenomen worden en in januari 2021 moest het derde seizoen beginnen met uitzenden.

Corona gooide roet in het eten, maar nu komt de serie er dan toch. Fans kregen van Donald Glover op Twitter een teaser voor het derde seizoen. Het is een video die er heerlijk uitziet:In Nederland is Atlanta op Disney+ te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Atlanta, Donald Glover, Disney

Populair nieuws