search
Eindelijk is de serie 'Atlanta' terug met eerste trailer voor seizoen 3!
Series / Trailer

Eindelijk is de serie 'Atlanta' terug met eerste trailer voor seizoen 3!

Het derde seizoen van Atlanta van Donald Glover komt er eindelijk aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe teaser trailer voor het derde seizoen van de serie Atlanta lijkt het einde van de wereld te laten zien. Check 'm onderaan dit nieuwsartikel.

De serie Atlanta is bedacht door Donald Glover en debuteerde in 2016 op televisiezender FX. De serie begon door Earnest 'Earn' Marks (Glover) en zijn neef Alfred (Brian Tyree Henry) aan het publiek voor te stellen. Het duo probeert succes te boeken in de rapwereld, en komt vaak in memorabele en bij vlagen surrealistische momenten terecht.

Atlanta seizoen 3
Het tweede seizoen van Atlanta werd helemaal in mei 2018 afgerond, met heel wat prijzen en lof van critici en het publiek.

Een derde seizoen werd snel aangekondigd en vervolgens besloot FX zelfs een vierde seizoen te bestellen. De twee reeksen zouden back-to-back opgenomen worden en in januari 2021 moest het derde seizoen beginnen met uitzenden.

Corona gooide roet in het eten, maar nu komt de serie er dan toch. Fans kregen van Donald Glover op Twitter een teaser voor het derde seizoen. Het is een video die er heerlijk uitziet:



In Nederland is Atlanta op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen