search
Terugkeer Hayden Christensen als Anakin Skywalker in 'Star Wars'-serie kan een controversieel punt oplossen

Terugkeer Hayden Christensen als Anakin Skywalker in 'Star Wars'-serie kan een controversieel punt oplossen

De serie Ahsoka kan iets aanpakken rond Anakin Skywalker en moet dat wel doen.

Jim Pedd
De aankomende Ahsoka-serie brengt acteur Hayden Christensen terug als Anakin Skywalker. En zou een controversiële verandering van George Lucas aan Return of the Jedi recht aan kunnen doen.

2022 is het twintigste jaar dat verstreken is sinds Christensen voor het eerst in de huid van Anakin kroop voor de film Star Wars: Attack of the Clones. Dat jaar is hij voor het eerst weer te zien in de rol, voor de serie Obi-Wan Kenobi. En neemt hij nieuw materiaal op voor Ahsoka.

Ahsoka-moment
De terugkeer van Christensen in de series kan erg interessant zijn. Wat kan de acteur straks naar de rol brengen? Maar de prequels, waarin hij een soort baksteen speelde bij vlagen, zijn niet het enige aspect dat de acteur kan repareren.

In de special edition van Return of the Jedi werd Christensen geplaatst als Force Ghost van Anakin, in plaats van Sebastian Shaw. Het was een weinig respectvol moment richting Shaw, maar zou nu uitbetaald kunnen worden als Anakin terugkeert als Force Ghost in de Ahsoka-serie.

Forge Ghosts van de jonge Anakin, van Yoda en Obi-Wan Kenobi zijn allemaal te zien in Return of the Jedi. Wellicht dat zij nu ook kunnen schitteren in de soloserie rond Ahsoka Tano.Aanbevolen artikelen