Hoe bizar sterk is Ciri in 'The Witcher' seizoen 2?

Hoe bizar sterk is Ciri in 'The Witcher'?

Ciri belooft heel grote krachten te hebben in het nieuwe seizoen van de Netflix-serie.

Jim Pedd, 2 november 2021 om 08:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe trailer voor The Witcher seizoen 2 van Netflix hint ernaar hoe sterk Ciri kan zijn in het nieuwe seizoen. Vooral als ze naast Geralt of Rivia staat.
In The Witcher belooft Geralt prinses Cirilla te beschermen na de val van Cintra. De Witcher gelooft dat zijn lot verbonden is met dat van de kleine en felle jongedame. En hoewel Geralt een goede krijger is, blijkt Ciri een hele reeks andere krachten te hebben.

The Witcher seizoen 2
We wisten al dat Ciri immens magisch potentieel heeft. Ze gilde naar Queen Calanthe en bleek toen al bovennatuurlijke krachten te hebben. En we weten dat ze in het nieuwe seizoen ook enorm sterk zal blijken te zijn.

De trailer benadrukt meermaals dat Ciri te krachtig wordt om in de hand te houden. Ciri lijkt in de trailer van The Witcher seizoen 2 meer zelfvertrouwen te hebben en staat op een zeker moment zelfs aan de zijde van Geralt om met hem samen te vechten tegen een monster.

In de boeken van Andrzej Sapkowski blijkt dat Ciri immens krachtig is en dat zij een Source is, bron van magie, die zelfs de tijd kan beheersen. Daarmee is ze meteen sterker dan Geralt!

Hoe dat uitpakt zien we in het tweede seizoen van The Witcher, dat vanaf 17 december op Netflix te zien is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Ciri, Netflix

Populair nieuws