search
'Dexter'-acteur werd bang van de terugkeer
Series / Nieuws

'Dexter'-acteur werd bang van de terugkeer

Michael C. Hall vond het niet niks om terug te keren als Dexter.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michael C Hall vond het ergens een beetje creepy om weer in de huid van Dexter Morgan te kruipen voor de serie Dexter: New Blood. Hall speelde het personage gedurende acht seizoenen, en voegt daar nu een nieuwe reeks aan toe.

De miniserie Dexter: New Blood speelt zich tien jaar na de finale af. Clyde Phillips is te zien als de showrunner, nadat hij na vier seizoenen vertrok. De revival krijgt tien afleveringen en omvat een terugkeer van Hall als Dexter.

Dexter: New Blood
Het negende seizoen van Dexter wordt anders dan de voorgaande reeksen. New Blood speelt zich af in een andere locatie en Dexter leeft nu onder de alias Jim Lindsay.

Tijdens een interview met ET Online vertelde Hall hoe het is om Dexter Morgan weer te spelen na al die jaren.

"Het was heel erg wild. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten. Maar toen ik op de set aankwam en begon met de opnames, kwam ik erachter dat hij nog altijd heel, heel erg levend was. Hij voelde nog altijd bekend. Hij bevindt zich natuurlijk in een compleet andere context, en is van ver gekomen sinds we hem hebben achtergelaten. Hij bleek nog beschikbaar voor mij, wat heel fijn en creepy was."

Je kunt de acht seizoenen van Dexter streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen