search

Ons nieuws van dinsdag 2 november 2021

'The Walking Dead' onthult waar Rick Grimes nu mee bezig is
Series / Featured

'The Walking Dead' onthult waar Rick Grimes nu mee bezig is

De serie The Walking Dead: World Beyond laat misschien wel meer zien dan je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eindspel van Rick Grimes in de The Walking Dead-franchise gaat van start zonder Rick. We zagen hem (in-universe) zes jaar geleden in de franchise vertrekken aan boord van een CRM-helikopter, en nu lijkt de serie The Walking Dead: World Beyond eindelijk antwoorden te geven over waar Rick heen gaat.

Het verhaal van Rick in de laatste comics van Robert Kirkman en Charlie Adlard lijkt aan bod te komen, maar dan zonder Rick. We vertellen je in dit artikel op welke manier.

The Walking Dead: World Beyond
In de serie The Walking Dead: World Beyond zien we een machtsstrijd tussen de Civic Republic, met 200.000 overlevenden, en het leger, de Civic Republic Military. De CRM dient de Alliance of the Three, een netwerk van de CR, Omaha en Portland. Al zorgde een CRM-samenzwering ervoor dat Omaha Safe-Zone en de Capus Colony, met zo'n 110.000 inwoners, om het leven kwamen.

Het frame is dat dit een tragedie is, voortkomend uit een zombiehorde. Maar er speelt meer. De CRM ging akkoord met overdracht van haar macht na tien jaar zombie-apocalypse. Maar door dit soort dingen te doen, kan men ervoor zorgden dat het leger aan de macht blijft.

In de comics zien we hoe Rick Grimes binnen de Commonwealth gekozen wordt om te helpen een coup te plegen. Hij helpt Officer Mercer, generaal van het Commonwealth Army, die te plegen en een betere Commonwealth op te bouwen.

Nu zien we zo'n verhaal rond de CRM plaatsvinden. Waarbij de implicaties ook erg groot zijn en de clash tussen de partijen (waaronder ook Rick) plaats zou kunnen vinden in de filmtrilogie die rond Rick gemaakt wordt.

The Walking Dead: World Beyond zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'Ted Lasso' krijgt zéér snel een derde seizoen
Series / Nieuws

Hitserie 'Ted Lasso' krijgt zéér snel een derde seizoen

Het tweede seizoen van de serie was goed voor wel zeven Emmy Awards.

Tijdens een recent interview met Variety heeft Ted Lasso-acteur Phil Dunster bevestigd dat de populaire comedy-serie van Apple TV+ en Warner Bros. Television snel een derde seizoen krijgt.

Volgens Dunster gaan de opnames van het nieuwe seizoen zelfs al van start op 31 januari 2022. Over de verhaallijn(en) van de nieuwe afleveringen kon de acteur echter nog niks zeggen. Aldus Dunster:

"Het is niet om flauw te doen te doen, maar ik weet eigenlijk niks. Volgens mij willen ze weer met een frisse insteek komen. Maar Jason [Sudeikis] weet wel wat het verhaal gaat zijn. Hij laat hier en daar wat hints vallen over wat er gaat gebeuren, maar niks specifieks. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de scripts."

Grote score
Het tweede seizoen van Ted Lasso wist zeven Emmy Awards (van de 20 nominaties) binnen te slepen. Zo won de serie voor Beste Comedy Serie, Beste Acteur voor Sudeikis, en beste Actrice in een Bijrol voor Hannah Waddingham.

Naast de eerder genoemde Sudeikis, Waddingham en Dunster zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Brendan Hunt, Jeremy Swift, Brett Goldstein, Juno Temple en Nick Mohammed.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl'-actrice is terug in 'Superman and Lois'
Series / Nieuws

'Supergirl'-actrice is terug in 'Superman and Lois'

Een van de sterren van Supergirl is straks te zien in een andere Arrowverse-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van Supergirl is nabij. Deze maand rondt de serie na zes seizoenen zijn verhaal af. Maar een personage van Supergirl vindt een nieuw leven in Superman & Lois - en nee, het is vooralsnog niet Kara Zor-El zelf.

The Hollywood Reporter meldt dat Jenna Dewan officieel terugkeert als Lucy Lane in de serie Superman & Lois. Daarmee blijft er voorlopig nog iets te doen voor haar in het Arrowverse.

Supergirl-rol
Jenna Dewan was lange tijd niet te zien in Supergirl, maar keert straks dus terug in het Arrowverse. Zij speelde de jongere zus van Lois Lane in het eerste seizoen van de serie Supergirl en krijgt in het aankomende tweede seizoen van Superman & Lois een wat grotere rol.

Daarmee zien we deze iteratie van de Lane-zusjes voor het eerst samen in beeld.

De laatste keer dat we Dewan als Lucy zagen was in 2016. En Elizabeth Tulloch voegde zich pas in 2018 bij het Arrowverse, in de epische Elseworlds-crossover. En straks zijn ze dus voor het eerst samen in beeld te zien.

Je kunt de serie Supergirl streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe bizar sterk is Ciri in 'The Witcher' seizoen 2?
Series / Featured

Hoe bizar sterk is Ciri in 'The Witcher' seizoen 2?

Ciri belooft heel grote krachten te hebben in het nieuwe seizoen van de Netflix-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe trailer voor The Witcher seizoen 2 van Netflix hint ernaar hoe sterk Ciri kan zijn in het nieuwe seizoen. Vooral als ze naast Geralt of Rivia staat.

In The Witcher belooft Geralt prinses Cirilla te beschermen na de val van Cintra. De Witcher gelooft dat zijn lot verbonden is met dat van de kleine en felle jongedame. En hoewel Geralt een goede krijger is, blijkt Ciri een hele reeks andere krachten te hebben.

The Witcher seizoen 2
We wisten al dat Ciri immens magisch potentieel heeft. Ze gilde naar Queen Calanthe en bleek toen al bovennatuurlijke krachten te hebben. En we weten dat ze in het nieuwe seizoen ook enorm sterk zal blijken te zijn.

De trailer benadrukt meermaals dat Ciri te krachtig wordt om in de hand te houden. Ciri lijkt in de trailer van The Witcher seizoen 2 meer zelfvertrouwen te hebben en staat op een zeker moment zelfs aan de zijde van Geralt om met hem samen te vechten tegen een monster.

In de boeken van Andrzej Sapkowski blijkt dat Ciri immens krachtig is en dat zij een Source is, bron van magie, die zelfs de tijd kan beheersen. Daarmee is ze meteen sterker dan Geralt!

Hoe dat uitpakt zien we in het tweede seizoen van The Witcher, dat vanaf 17 december op Netflix te zien is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-acteur werd bang van de terugkeer
Series / Nieuws

'Dexter'-acteur werd bang van de terugkeer

Michael C. Hall vond het niet niks om terug te keren als Dexter.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michael C Hall vond het ergens een beetje creepy om weer in de huid van Dexter Morgan te kruipen voor de serie Dexter: New Blood. Hall speelde het personage gedurende acht seizoenen, en voegt daar nu een nieuwe reeks aan toe.

De miniserie Dexter: New Blood speelt zich tien jaar na de finale af. Clyde Phillips is te zien als de showrunner, nadat hij na vier seizoenen vertrok. De revival krijgt tien afleveringen en omvat een terugkeer van Hall als Dexter.

Dexter: New Blood
Het negende seizoen van Dexter wordt anders dan de voorgaande reeksen. New Blood speelt zich af in een andere locatie en Dexter leeft nu onder de alias Jim Lindsay.

Tijdens een interview met ET Online vertelde Hall hoe het is om Dexter Morgan weer te spelen na al die jaren.

"Het was heel erg wild. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten. Maar toen ik op de set aankwam en begon met de opnames, kwam ik erachter dat hij nog altijd heel, heel erg levend was. Hij voelde nog altijd bekend. Hij bevindt zich natuurlijk in een compleet andere context, en is van ver gekomen sinds we hem hebben achtergelaten. Hij bleek nog beschikbaar voor mij, wat heel fijn en creepy was."

Je kunt de acht seizoenen van Dexter streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen