search
Hitserie 'Ted Lasso' krijgt zéér snel een derde seizoen
Series / Nieuws

Hitserie 'Ted Lasso' krijgt zéér snel een derde seizoen

Het tweede seizoen van de serie was goed voor wel zeven Emmy Awards.

Tijdens een recent interview met Variety heeft Ted Lasso-acteur Phil Dunster bevestigd dat de populaire comedy-serie van Apple TV+ en Warner Bros. Television snel een derde seizoen krijgt.

Volgens Dunster gaan de opnames van het nieuwe seizoen zelfs al van start op 31 januari 2022. Over de verhaallijn(en) van de nieuwe afleveringen kon de acteur echter nog niks zeggen. Aldus Dunster:

"Het is niet om flauw te doen te doen, maar ik weet eigenlijk niks. Volgens mij willen ze weer met een frisse insteek komen. Maar Jason [Sudeikis] weet wel wat het verhaal gaat zijn. Hij laat hier en daar wat hints vallen over wat er gaat gebeuren, maar niks specifieks. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de scripts."

Grote score
Het tweede seizoen van Ted Lasso wist zeven Emmy Awards (van de 20 nominaties) binnen te slepen. Zo won de serie voor Beste Comedy Serie, Beste Acteur voor Sudeikis, en beste Actrice in een Bijrol voor Hannah Waddingham.

Naast de eerder genoemde Sudeikis, Waddingham en Dunster zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Brendan Hunt, Jeremy Swift, Brett Goldstein, Juno Temple en Nick Mohammed.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen