'Arrow'-ster Stephen Amell krijgt nog een seizoen in zijn nieuwe serie

De serie Heels krijgt een tweede seizoen; dat belooft dus wat!

Jim Pedd, 05-11-2021 07:52

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Stephen Amell, de hoofdrolspeler van Heels van Starz, een toffe worstelserie, laat nu officieel weten dat de serie een tweede seizoen krijgt. Amell schreef: "Ik wil mijn gordel terug" waarmee hij ernaar refereert hoe zijn personage Jack Spade het DWL Championship in een Ladder Match verloor in de laatste momenten van het eerste seizoen.
Heels is bedacht door Michael Waldron en draait om de bewoners van het fictieve kleine stadje Duffy in Georgia. Centraal staat de Duffy Wrestling League, waarin we broers Jack en Ace Spade volgen, die allebei worstelen om het leiderschap over het worstelbedrijf van hun vader.

Heels seizoen 2
Het tweede seizoen van Heels krijgt hiermee dus alvast enige richting. Duidelijk is dat er gekeken wordt naar de voortdurende strijd tussen Jack en zijn broer Ace.

Recent vertelde Waldron nog hoe moeilijk het was om een goede hoofdrolspeler te vinden.

"Het casten van de hoofdpersoon in welke serie dan ook is moeilijk, want het moet gaan om een geweldige, buitengewone acteur die een serie op z'n schouders kan dragen. Als je Jack Spade wil spelen, moet je ook nog eens het fysiek van een geweldige worstelaar hebben."

En die vond men dus in Amell:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Heels, Stephen Amell, Michael Waldron

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix