search
Arrowverse-helden eindelijk weer samen op een poster voor 'The Flash'
Series / Posters

Arrowverse-helden eindelijk weer samen op een poster voor 'The Flash'

Het Arrowverse brengt al zijn helden weer bij elkaar voor de serie The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft de poster voor de eerste aflevering van het achtste seizoen van The Flash vrijgegeven. Die verzamelt meerdere Arrowverse-helden.

Die helden komen samen voor een heel nieuwe crossover, waarbij The Flash en zijn maten het op moeten nemen tegen Despero. Zo krijgt hij hulp van Javicia Leslie als Batwoman, Brandon Routh als The Atom, Cress Williams als Black Lightning, Chyler Leigh als Sentinel, Kat McNamara als Mia Queen en Osric Chau als Ryan Choi.

The Flash-poster
In Armageddon, zoals de aflevering heet, zien we hoe het team het op moet nemen tegen Eobard Thawne en Damien Darhk. Bovendien krijgen ze te maken met de bedreiging die uitgaat van Despero, een machtige buitenaardse bedreiging.

De bedreiging arriveert onder mysterieuze omstandigheden op Aarde. Barry, Iris en de rest van Team Flash kunnen dus alle hulp gebruiken om de wereld te redden. De tijd tikt en het lot van de mensheid staat op het spel. Flash en zijn kompanen hebben dus oude vrienden nodig en die zien we op de poster:



Volgens The Flash-showrunner Eric Wallace worden het "enkele van de meest emotionele Flash-afleveringen ooit. Met wat werkelijk epische momenten en gigantische verrassingen".

The Flash is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen