search
'Bridgerton' brengt fanfavoriete held nooit meer terug!?
Series / Nieuws

'Bridgerton' brengt fanfavoriete held nooit meer terug!?

Hoopte je op een cameo van Regé-Jean Page? Dan hebben we slecht nieuws voor je.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Uitvoerend producent van Netflix-serie Bridgerton, Shonda Rhimes, heeft gesuggereerd dat Regé-Jean Page nooit terugkeert naar de serie.

De serie Bridgerton van Netflix is gebaseerd op de boekenreeks van Julia Quinn. We volgen de aristocratische Bridgerton-familie en hun romantische escapades. De serie ging met kerst 2020 in première op Netflix en werd een van de grootste hits in de franchise.

Geen Simon meer
Bij release bleek acteur Page zo'n beetje de populairste van de cast. Hij speelde Simon, de Duke of Hastings, en was een van de breakout-sterren. Hij wilde echter niet terugkeren voor het tweede seizoen.

En nu horen we via Variety dat Page waarschijnlijk niet meer terugkeert als Simon Bassett. De showrunners willen acht seizoenen maken, en mogen er in elk geval vier maken van Netflix.

"Het idee dat we Regé zouden schrijven, zodat hij enkel op de achtergrond te zien zal zijn, klinkt ridicuul. Wat zou hij moeten doen? Hij zei zelf ooit: 'Ik heb getekend voor een leuk en mooi verhaal met een gesloten einde, het is goed zo'. En ik kan hem dat niet kwalijk nemen. Hij was heel slim om de perfectie als perfectie te verlaten."

Bridgerton stream je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen