search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Nieuwe nummer één
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix: Nieuwe nummer één

Eindelijk is er weer eens iets aan het verschuiven op Netflix als we naar de kijkcijfers kijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke zondag zetten we op een rij welke series Nederland massaal keek op Netflix. Voor het eerst in weken hebben we een nieuwe nummer een en is de top drie door elkaar gehusseld. Maar nieuwe series? Die zijn nog niet doorgebroken.

Deze week bestaat de top drie weer uit dezelfde series als eerst. Vooraan staat nu echter You (seizoen 3), dat eerder niet bovenaan het lijstje wist te prijken. Nummer twee is Dynasty (seizoen 4), gevolgd door de voormalige nummer 1: Squid Game.

De top drie
We zetten de meest bekeken series voor je op een rij:

1. You seizoen 3: Joe heeft het behoorlijk moeilijk in dit derde seizoen. Hij is vader, en worstelt tegelijk met zijn moordlustige oorsprong. Dat belooft dus wat voor zijn avonturen!

2. Dynasty seizoen 4: De familiestrubbelingen gaan verder in dit vierde seizoen van Dynasty, een serie die gebaseerd is op de gelijknamige soapserie van vroeger.

3. Squid Game: Wekenlang domineerde deze serie de Netflix top-3, en voor het eerst is deze teruggezakt naar de derde stek. Niet slecht nog steeds!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen