search
Nieuw op Netflix: De imponerende dramaserie 'The Club'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De imponerende dramaserie 'The Club'

Er wordt zoveel verwacht van de reeks dat het tweede seizoen reeds is aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie fan is van een gezonde dosis drama heeft er een nieuwe serie bij om te bekijken op streamingdienst Netflix. Het gaat hierbij om de reeks The Club. Het tweede seizoen van de serie is ondertussen ook reeds besteld.

Deze nieuwe reeks neemt je mee naar de Turkse stad Istanbul van de jaren '50. De serie vertelt het verhaal van Matilda, een Joodse vrouw die vrij wordt gelaten uit de gevangenis.

Matilda is moeder van een dochtertje. Haar dochter moest al die tijd verblijven in een weeshuis. De politieke onrust die heerst in het land maakt het voor de moeder ongelofelijk moeilijk om in contact te komen met haar dochter. Het is de start van een beklijvende zoektocht.

Tweede seizoen
De verwachtingen voor het eerste seizoen van de reeks waren bijzonder hooggespannen. Ondertussen zijn de eerste recensies verschenen die erg positief blijken te zijn. Ook heel wat Netflix-abonnees hebben reeds aangegeven grote fan te zijn van de reeks. Dat er sowieso veel vertrouwen in wordt gesteld is duidelijk. Inmiddels werd er namelijk reeds een tweede seizoen besteld.

De cast van The Club bestaat uit namen zoals bijvoorbeeld Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci en Firat Tanış. Het eerste seizoen van de reeks kan vanaf nu worden bekeken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen