'Grey's Anatomy'-actrice over haar verrassende terugkeer

'Grey's Anatomy'-actrice over haar terugkeer

Kate Walsh vertelt hoe het is om weer terug te keren in de serie Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 21 oktober 2021 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kate Walsh noemt haar terugkeer naar Grey’s Anatomy een koortsdroom. De serie van Shonda Rhimes debuteerde in 2005 en is de langst lopende medische dramaserie in de televisiegeschiedenis.
In de finale van het eerste seizoen debuteerde Kate Walsh als Addison montgomery Shepherd, neonataal chirurg en de echtgenote van Derek Shepherd. Zij werd een fanfavoriet personage, en vertrok na drie seizoenen voor haar eigen serie - Private Practice.

Een Grey’s Anatomy-terugkeer
Het achttiende seizoen speelt zich af in een wereld na corona. We zien wat oude bekenden terugkeren, waaronder Walsh, die sinds de aflevering Hotter Than Hell te zien is.

Tegenover Variety noemt ze het een koortsdroom om terug te keren. En het wordt nog veel leuker volgens de actrice met haar komende aflevering:

"De tweede aflevering is iets meer ingetogen en je ziet de dynamiek van Addison en Amelia duidelijk uitgespeeld worden. Ze bouwen weer een band op. Dat was echt geweldig om te doen en ik denk dat fans er ook van gaan genieten. Het is een compleet andere aflevering dan de eerste, maar intens intiem en bevredigend."

Je kunt Grey’s Anatomy streamen op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kate Walsh, Greys Anatomy, ABC

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws