'The Sopranos' is weer een enorme hit voor HBO

'The Sopranos' is weer een enorme hit voor HBO

De misdaadserie is weer enorm populair naar de komst van The Many Saints of Newark.

Bram de Groot, 10 oktober 2021 om 10:28

Op 1 oktober verscheen de misdaadfilm The Many Saints of Newark van regisseur Alan Taylor (Boardwalk Empire, Game of Thrones) in de Amerikaanse bioscopen en op HBO Max. De The Sopranos-prequelfilm blijkt de originele serie veel aandacht te geven.
Via Variety wordt duidelijk dat de film het goed doet op de streamingdienst. Het gevolg was ook dat The Sopranos - vijftien jaar geleden afgerond na het zesde seizoen - afspeelrecords boekte voor HBO Max.

Records voor The Sopranos
Volgens Variety zou de serie de best bekeken tv-serie op een enkele dag zijn op HBO Max. Maar liefst 65% meer kijkers zouden de serie hebben gezien ten opzichte van een week eerder.

"We wisten dat er een wisselwerking zou zijn, maar we waren verrast. The Sopranos is zo’n populaire serie. Deze springt van tijd tot tijd in en uit de Top 10, en het is geen juggernaut zoals Friends in termen van breedte, maar de serie doet het heel goed," aldus een woordvoerder van HBO Max.

Er zouden ondertussen gesprekken zijn om een vervolg te maken op The Many Saints of Newark. De serie The Sporanos kijk je in Nederland op Ziggo.Bron: Variety

Lees meer over: The Sopranos, The Many Saints of Newark, Edie Falco, James Gandolfini

Informatie over de serie: The Sopranos

Populair nieuws