'The Mandalorian'-ster provoceert Disney enorm

'The Mandalorian'-ster provoceert Disney enorm

Giancarlo Esposito weet Disney te frustreren met zijn voorliefde voor Gina Carano.

Jim Pedd, 6 november 2021 om 10:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian-acteur Giancarlo Esposito onthult dat zijn favoriete co-ster in de Star Wars-serie Gina Carano is. Dat terwijl de actrice eerder dit jaar nog ontslagen werd bij de serie.
In The Mandalorian is Esposito te zien als de kwaadaardige Moff Gideon en speelde Carano de rol van de weifelende heldin Cara Dune. Beiden hadden een cruciale rol in de eerste twee seizoenen, maar hoewel Esposito terugkeert voor de derde rits, geldt dat niet voor Carano.

Gina Carano
Carano kwam onder vuur te liggen vanwege haar controversiële berichten op sociale media. Zo was ze tegen gezichtsmaskers en maakte ze transfobe en antisemitische opmerkingen op sociale media.

Nadat de druk online opgevoerd werd, besloot Disney haar te ontslaan. Maar wat Esposito betreft, is zij zijn favoriete collega in The Mandalorian.

"Ik zeg het zonder twijfel: Gina Carano. Ik ga er niet verder op in, op haar politieke overtuigingen of op wat ze gezegd heeft, en of ik dat wel of niet vind kunnen. Als acteurs weten we soms - dat geldt zeker voor mij - moeten we soms onze mond houden. Soms kan ik dat niet en moet ik zeggen wat ik geloof. Zij is warm en prachtig en buitengewoon en eerlijk gezegd boeien haar politieke overtuigingen mij niet. Ik hou ervan dat ze zo laat begon met acteren en zo origineel en mooi was. Ze is gewoon een prachtig mens."

The Mandalorian stream je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Disney, Gina Carano, Giancarlo Desposito

Populair nieuws