search
Terugkeer 'Arrowverse'-series en 'Riverdale' bekend
Series / Nieuws

Terugkeer 'Arrowverse'-series en 'Riverdale' bekend

Arrowverse-series en Riverdale van The CW krijgen midseason-datums waarop ze terugkeren, of starten.

De zender The CW weet heel wat succesvolle tv-series op te leveren. Zo verschijnen op de zender al jarenlang de series binnen het grotere Arrowverse. Nu heeft The CW onthuld wanneer bepaalde series starten of volgend jaar weer terugkeren na de seizoensonderbreking.

Zo wordt duidelijk dat de nieuwe DC-serie Naomi met Kaci Walfall als het titelpersonage start op 11 januari. En dat is op dezelfde avond van het tweede seizoen van Superman & Lois.

Op 12 januari keert DC's Legends of Tomorrow terug voor de tweede helft van het zevende seizoen. Dat geldt ook voor Batwoman die op 12 januari verdergaat met het derde seizoen.

Riverdale en The Flash
The CW onthulde dat niet Arrowverse-serie Riverdale in maart verdergaat met seizoen zes. Overigens verschijnt de eerste reeks afleveringen vanaf 16 november dit jaar voordat er een kleine pauze is.

The Flash start ook op 16 november aan een nieuw seizoen, namelijk het achtste. En wel met het vijfdelige Armageddon. Ook deze Arrowverse-serie zal tussendoor een kleine break kennen en keert op 9 maart weer terug voor de tweede reeks afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen