search
Goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'Never Have I Ever'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'Never Have I Ever'

Velen kijken nu reeds uit naar het derde seizoen van de reeks die zal verschijnen...

Heel wat abonnees van streamingdienst Netflix kijken nu al uit naar het verschijnen van het derde seizoen van de reeks Never Have I Ever. Wel, voor deze mensen is er nu goed nieuws!

De makers van de reeks hebben ondertussen bekend gemaakt dat de opnames van het derde seizoen aan het einde van deze maand van start zullen gaan.

Never Have I Ever is een komedieserie die afkomstig is van de hand van actrice Mindy Kaling. Haar kan je onder meer kennen van eerdere projecten zoals met name Ocean's 8 evenals The Morning Show. De serie zou ook los geïnspireerd zijn op de jeugd van Kaling.

Derde seizoen
Dat er een derde seizoen zal verschijnen van Never Have I Ever werd deze zomer reeds bekend gemaakt. De bekendmaking gebeurde door middel van een tweet die Netflix de wereld instuurde.

Dat er nog een vervolg zal verschijnen van de reeks is ook absoluut geen verrassing, in tegendeel. De serie haalde in namelijk zomaar even meer dan 70 landen de lijst van top 10 best bekeken series op 's werelds grootste streamingdienst.

Wanneer het derde seizoen exact zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen