search
Altijd al willen weten hoe 'brainwashing' werkt? 'The Mind, Explained' op Netflix gaat het uitleggen
Series / Nieuws

Altijd al willen weten hoe 'brainwashing' werkt? 'The Mind, Explained' op Netflix gaat het uitleggen

Ondertussen werd er ook al een trailer van het tweede seizoen de wereld ingestuurd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie The Mind, Explained. Netflix heeft namelijk het tweede seizoen aangekondigd en deze belooft weer ongelofelijk leerzaam te gaan worden!

In de nieuwe afleveringen waaruit het tweede seizoen zal bestaan nemen we een duik in tal van uiteenlopende thema's. De serie gaat in het bijzonder over concentratie in een wereld waarin we worden geconfronteerd met ongelofelijk veel afleidingen. Ook andere onderwerpen komen aan bod zoals bijvoorbeeld brainwashing evenals het effect van samenzweringstheorieën.

Julianne Moore
Een cruciale rol wordt in de serie The Mind, Explaied ingevuld door Julianne Moore. Zij is verantwoordelijk voor het aan elkaar praten van de show. De reeks is overigens een idee van de oprichter van Vox, namelijk Ezra Klein.

Het eerste seizoen van de reeks wist in ieder geval heel wat mensen te overtuigen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze op dit ogenblik een score heeft van 8/10 op de gespecialiseerde website IMDB.

Wil je alvast graag een stukje zien van het tweede seizoen van The Mind, Explained? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen