search
Dikke tegenvaller voor hit-serie 'The Crown' van Netflix
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller voor hit-serie 'The Crown' van Netflix

Een belangrijke medewerkster aan de reeks heeft aangegeven de samenwerking stop te zetten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De kans is groot dat je nog niet eerder hebt gehoord van Jemima Khan. Toch speelt ze een belangrijke rol binnen het team van de hit-serie The Crown. Of eigenlijk beter gezegd "speelde", want de producente wil de samenwerking stopzetten.

Khan is zoveel meer dan alleen maar eender welke andere producente. Ze staat namelijk bekend als een goede vriendin van de overleden prinses Diana. De producente heeft nu aan de Britse Sunday Times laten weten dat ze een verdere samenwerking met de reeks niet meer ziet zitten.

Dat het Khan menens is blijkt wel uit de eisen die ze heeft gesteld. Niet alleen eist ze namelijk dat al haar bijdragen worden geschrapt, daarnaast moet ook de vermelding van haar naam verwijderd worden.

Oneens met de verhaallijn
De reden voor de bovenstaande drastische beslissing? Khan zou het niet (langer) eens zijn met de manier waarop de producenten de verhaallijn weergeven. Inmiddels kwam er ook een reactie van een woordvoerder van The Crown. Deze stelde het volgende:

"We hebben Khan altijd beschouwd als niet alleen een vriend, maar ook een fan en supporter van de serie."

Voor de eerste vier seizoenen van de reeks geldt dat ze nu te bekijken zijn op Netflix. Het vijfde seizoen, dat grotendeels zal draaien rond prinses Diana moet binnenkort op 's werelds grootste streamingdienst te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen