search
'The Crown' komt met controversieel moment
Series / Nieuws

'The Crown' komt met controversieel moment

Het vijfde seizoen van Netflix-serie The Crown voegt een controversieel moment toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende vijfde seizoen van Netflix-serie The Crown zou het beruchte BBC-interview van Princess Diana met journalist Martin Bashir bevatten.

De opnames van het vijfde seizoen van de televisieserie zijn op dit moment in volle gang. We volgen de Britse koninklijke familie in de jaren negentig, een decennium dat de moderne Britse koninklijke familie gevormd heeft.

Controversieel moment
Waar The Crown begon in 1953 met de kroning van Queen Elizabeth, is de boel nu gesitueerd in de jaren negentig. Het vijfde seizoen draait onder meer om het uiteen vallen van het huwelijk van Diana en Charles.

Nu horen we via The Sun en Variety dat het vijfde seizoen ook het interview van Diana met de BBC liet zien. Daarin vertelt Princess Diana over haar mentale gezondheid en over de huwelijksproblemen die ze had, vooral door de beruchte affaire van Prince Charles en Camilla Parker Bowles.

De serie The Crown zou daar zelfs een complete aflevering aan wijden. Recent kwam dat interview weer in de spotlight, toen we hoorden dat Bashir de prinses misleid had door documenten te vervalsen.

The Crown is op Netflix te zien. Het vijfde seizoen wordt in november volgend jaar verwacht.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen