'The Boys' onthult zijn Wolverine in nieuwe teaser

'The Boys' onthult zijn Wolverine in nieuwe teaser

Het derde seizoen van The Boys komt eraan. Nu is er weer een nieuwe onthulling.

Bram de Groot, 9 november 2021 om 13:43

Een paar dagen geleden kregen we een eerste blik op Crimson Countess van actrice Laurie Holden (The Walking Dead) en nu is er een hint naar de komst van weer een nieuw personage, namelijk Groundhawk. En dat is een opvallende in The Boys.
Groundhawk is namelijk een wat maffe versie van Marvels Wolverine. De 'Supe' komt uiteraard uit de comics van Garth Ennis en Darick Robertson.

In de eerste twee seizoenen waren er nog verwijzingen naar de personages van DC Comics. In seizoen drie komen worden er heel wat Marvel-figuren op de hak genomen.

Eerste blik op Groundhawk
Hieronder zie je een nieuwe V7 Vought News Network-promovideo Vought News Network: Seven on 7 with Cameron Coleman (November 2021), met als onderwerpen:

1. Victoria Neuman geeft zichzelf een virtuele overwinningsparade, 2. A Train: "Ik beloof zo snel mogelijk een nieuwe race te hebben" en 3. Legendarische held Gunpowder van Payback leert kinderen over The 2nd Amendment.

In de uitzending is er een snelle verwijzing naar Groundhawk, met een silhouet met zijn hamerhanden.

De opnames voor het derde seizoen zijn in september afgerond, dus de kans is groot dat deze volgend jaar op Prime Video van Amazon verschijnt.
Bron: Vought International

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles

Populair nieuws