search
Nieuw op Netflix: De meest bizarre producten worden verhandeld in 'Swap Shop'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De meest bizarre producten worden verhandeld in 'Swap Shop'

In de serie proberen mensen om de meest uiteenlopende artikelen te verhandelen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe realityserie toegevoegd aan haar aanbod. Het gaat deze keer om de reeks Swap Shop waarin kopers en verkopers met elkaar in contact komen door middel van een radioprogramma in het Amerikaanse Tennessee.

De reeks laat ons kennismaken met het populaire radioprogramma Swap Shop Radio. Het concept is vrij eenvoudig. Mensen die graag iets willen verkopen kunnen dit aangeven tijdens de show. Ook mensen die op zoek zijn naar een specifiek artikel kunnen echter bij de shop terecht. Heel wat inwoners van het Amerikaanse Tennessee luisteren maar wat graag naar het programma en er wordt in de praktijk dan ook heel wat afgehandeld.

Alles kan
De serie maakt duidelijk dat de meest uiteenlopende artikelen worden verhandeld door middel van het radioprogramma. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om schoenen en gereedschap, maar ook even goed om volledig auto's. Wat door de ene persoon kan worden bestempeld als oude troep kan voor de ander mogelijks van onschatbare waarde zijn. De reeks staat boordevol met leuke en zelfs ontroerende momenten.

Deze gloednieuwe realityserie is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Zou je graag alvast een voorsmaakje willen krijgen? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen