Verkeert Rick Grimes in groot gevaar in 'The Walking Dead'-franchise?

Is Rick in groot gevaar in 'The Walking Dead'

Rick Grimes verkeert mogelijk in groot gevaar binnen de CRM in The Walking Dead.

Jim Pedd, 10-11-2021 11:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jadis lijkt in The Walking Dead: World Beyond waardevolle informatie en aanwijzingen te onthullen over de locatie van de vermiste Rick Grimes.
In het The Walking Dead-universum is Rick Grimes al zes jaar vermist. Hij werd gered door een helikopter van de CRM en naar een andere locatie die we niet eens kennen gebracht. Maar er lijkt iets met hem aan de hand.

Waardevol cadeau?
In de serie The Walking Dead: World Beyond horen we Jadis vertellen dat ze Rick Grimes aan de CRM overhandigde en als gevolg daarvan "een nieuw leven" gekregen heeft.

Daarmee hebben we voor het eerst in de behoorlijk lange afwezigheid van Rick Grimes een tastbaar stukje informatie over zijn locatie gekregen. We zijn daarmee nog niet veel wijzer, maar weten dus wel dat Rick waardevol is voor de CRM.

Opvallend genoeg labelde Jadis Rick tot een 'B', voordat hij aan boord van de CRM-helikopter ging. Eerder werd hij nog een 'A' genoemd door Jadis, classificatie voor de doden of stervende testsubjecten die door de CRM gebruikt werden om te bestuderen. Maar nu hij een 'B'-label heeft, is Rick een waardevolle asset.

Het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond stream je op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Populair nieuws