Netflix lanceert gave trailer 'Lost in Space' seizoen 3

Netflix lanceert gave trailer 'Lost in Space'

Het laatste seizoen van Lost in Space komt er in rap tempo aan.

Jim Pedd, 10 november 2021 om 18:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een tweede trailer vrijgegeven voor het laatste seizoen van de populaire serie Lost in Space. Dat seizoen liet de afgelopen twee jaar op zich wachten, maar komt er nu dus eindelijk aan.
De show baseert zich op het boek The Swiss Family Robinson van Johann David Wyss uit 1812 en de gelijknamige CBS-serie uit de jaren zestig. Matt Sazama en Burk Sharpless hebben de hele serie gemaakt in samenwerking met Zack Estrin en mochten het verhaal goed afronden.

De nieuwe trailer
Vanaf 1 december kan je het derde en laatste seizoen van Lost in Space op Netflix streamen. En nu is er alweer een nieuwe trailer vrijgegeven voor het derde seizoen.

De opnames daarvan begonnen overigens een jaar geleden, in oktober 2020. Daarvoor keerden Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio, Parker Posey en Brian Steele allemaal terug.

Netflix kwam ook al met een synopsis: Er ligt meer gevaar - en meer avontuur - in het verschiet voor de familie Robinson. De Jupiter 2 is gestrand op een mysterieuze oceaanplaneet zonder hun geliefde Robot. De Robinsons moeten samenwerken, met de bedriegende en manipulatieve Dr. Smith en de immer charmante Don West, om Resolute weer te bereiken en te herenigen met de andere kolonisten. Maar al snel komen ze erachter dat niet alles is wat het lijkt.

Een reeks nieuwe bedreigingen en onverwachte ontdekkingen komt op, terwijl ze Robot proberen te vinden en een veilige passage naar Alpha Centauri. Lost in Space staat op Netflix.

Lees meer over: Lost in Space, Netflix

Populair nieuws