search
'Eternals'-scenaristen willen een prequel-serie voor Disney+ maken

'Eternals'-scenaristen willen een prequel-serie voor Disney+ maken

Er zijn behoorlijk wat verhalen die over de eeuwenoude superhelden verteld kunnen worden.

Zilko Tarici
Eternals draait nu in de bioscopen, maar krijgt niet bepaald de reacties waar Marvel Studios op zal hebben gehoopt. Toch staat het buiten kijf dat de film een flinke impact heeft op het Marvel Cinematic Universe.

Met een geschiedenis van duizenden jaren, zijn er ontelbaar veel verhalen te vertellen over de helden uit de film, en laten scenaristen Ryan en Kaz Firpo daar nu net zo over denken. De Firpo's lieten tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter vallen dat ze al hebben nagedacht over een mogelijke prequel-serie voor Disney+:

"We kunnen een aflevering maken over Kingo in het Mumbai van 1890 waar hij een ster is, maar ook te maken krijgt met Gandhi's vreedzame afbreuk van het Britse rijk in India. Of een afleverig over Thena in de tijd dat ze in Griekenland woonde. Dat zou een geweldige serie zijn. Er zijn zoveel kansen die we kunnen benutten.

En als het publiek het toelaat kunnen we een verhaal vertellen over Dane Whitman of een die zich afspeelt in de kosmos waarin de Eternals Arishem en de andere Celestials confronteren. Er zijn heel veel verhalen te vertellen in het universum van de Eternals."


Gaat het gebeuren?
Ryan en Kaz lieten wel blijken dat er geen serieuze gesprekken over een prequel-serie hebben plaatsgevonden, maar dat ze wel ontzettend veel passie hebben voor de personages en hun universum. Als Eternals een megasucces blijkt, zou een dergelijke serie er natuurlijk zomaar kunnen komen.

Eternals draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen artikelen