Toch een vijfde seizoen voor het geliefde 'Sherlock'?

Benedict Cumberbatch vertelt of Sherlock terug kan keren voor een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 11-11-2021 06:00

Hoewel je Benedict Cumberbatch op dit moment vermoedelijk vooral kent als Doctor Strange, brak hij echt door met zijn rol in BBC-serie Sherlock.
Benedict Cumberbatch speelde gedurende vier seizoenen de rol van de iconische detective uit de titel. Fans hopen al jaren dat er nog een nieuw seizoen gaat komen. Maar tijdens een interview met Esquire was Cumberbatch niet heel helder over een eventueel vijfde seizoen en een terugkeer naar de franchise.

Wel of niet terug voor Sherlock?
"Het zou niet eerlijk zijn voor iedereen die betrokken kan zijn, ik laat me daar niet in meeslepen," aldus Cumberbatch toen hem gevraagd werd een kans te noemen voor zijn terugkeer. "Nee, nee, nee."

"Kijk, ik zou nooit nooit zeggen. Je weet dat ik heel erg van het personage houd. Het is gewoon dat de omstandigheden goed moeten zijn en ik denk dat het nu te vroeg is om te denken dat de serie een nieuw leven krijgt. Hoe mooi het ook is, voor nu heeft de serie zijn moment gehad. Maar dat wil niet zeggen dat een toekomstige incarnatie niet mogelijk is."

Kortom: ja, Sherlock kan terugkeren. Maar of dat ooit gebeurt? Sherlock is op Netflix te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Benedict Cumberbatch, Sherlock, BBC, Martin Freeman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix