Heel goed nieuws voor 'Squid Game' seizoen 2

Erg goed nieuws voor 'Squid Game'!

De Zuid-Koreaanse successerie van Netflix krijgt dan toch een tweede seizoen.

Bram de Groot, 10 november 2021 om 20:00

Op 17 september verscheen op Netflix het survivaldrama Squid Game en al vrij snel bleek dat de Zuid-Koreaanse serie een enorm succes is. De stevige serie zou misschien wel eens hét grootste kijkcijferkanon van Netflix kunnen zijn tot op heden.
Hwang Dong-hyuk is de bedenker van de show en hij liet eerder weten er niet zeker van te zijn of hij wel een tweede seizoen wil maken. Nu blijkt echter dat hij geen andere keuze ziet.

"Er is zoveel druk geweest, zoveel vraag en zoveel liefde voor een tweede seizoen. Dus ik heb bijna het gevoel dat ze ons geen keus laten," zei Dong-hyuk. "Maar er komt inderdaad een tweede seizoen. Het zit nu in mijn hoofd. Ik ben momenteel in het planningsproces. Maar ik denk dat het te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren."

Seizoen 2 van Squid Game een go!
"Hwang Dong-hyuk, de regisseur, maker en schrijver van Squid Game, zegt dat de show terug zal keren met meer Gi-hun-avonturen," valt er te lezen in een Tweet van AP Entertainment dat sprak met de man achter de show."Ik zou echt die ideeën van de fans kunnen gaan krijgen om het volgende seizoen te creëren. Ik denk dat dat is waar ik nu mee worstel," zei Dong-hyuk eerder. "Ik moet het niet alleen zien als een enorme hoeveelheid druk, maar ik moet al deze liefde en steun die ik ontvang als een grote doos met inspiratie zien die ik kan gebruiken voor seizoen twee."Bron: AP Entertainment

Lees meer over: Squid Game, Netflix, Hwang Dong hyuk

Populair nieuws