Vierde 'Jurassic World'-avontuur op Netflix krijgt trailer

Jurassic World: Camp Cretaceous keert binnenkort terug op de streamingdienst met seizoen 4.

Bram de Groot, 11-11-2021 11:53

Het gaat snel met de geanimeerde Jurassic World-avonturen op Netflix. Sinds september 2020 verschenen er 26 aflevering in drie seizoenen op de streamingdienst en nog dit jaar verschijnt seizoen vier. Hieronder de eerste trailer voor de fans!
In seizoen vier zien we hoe de tieners Darius, Ben, Yaz, Brooklynn, Kenji en Sammy op een ander eiland belanden. Ze komen van het "hoofdeiland" Isla Nublar en op het nieuwe eiland schuilen nieuwe gevaren, waaronder de spinosaurus.

Trailer seizoen 4 van Jurassic World: Camp Cretaceous
Hieronder zie je via het YouTube-kanaal van Jurassic World de eerste trailer voor Jurassic World: Kamp Krijtastisch en vanaf 3 december op Netflix zie je het nieuwe seizoen op Netflix.

De serie zou overigens gaan aansluiten op gebeurtenissen die te zien zijn in de vertraagde bioscoopfilm Jurassic World: Dominion, hopelijk te verschijnen op 10 juni 2022. De start van de animatieserie was overigens al een spin-off van de eerste Jurassic World-film uit 2015. De beelden hieronder![more=k1wtgibkmold]Lees ook: 'Jurassic World' gaat snel verder op Netflix[/more

Bron: Jurassic World

Lees meer over: Jurassic World, Camp Cretaceous, 2020, Kamp Krijtastisch, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix