Sterk ontvangen Netflix-serie 'Arcane' krijgt 'Act 2'-trailer

Netflix-serie 'Arcane' krijgt 'Act 2'-trailer

De "spectaculaire mix van 2D- en 3D-animatie" krijgt heel snel een tweede deel.

Bram de Groot, 11 november 2021 om 11:15

Op Netflix verscheen eerder deze maand de animatieserie Arcane waarin actrice Hailee Steinfeld (Hawkeye, Dickinson) een belangrijke stem voor haar rekening neemt. De serie speelt zich af in de gamewereld van League of Legends en werd sterk ontvangen.
Het eerste seizoen van de animatie staat namelijk op de volle 100% op Rotten Tomatoes met een 98% score onder het publiek. En dat is een zeer sterke score over een animatieserie die overigens voor 16 jaar en ouder is.

"Arcane maakt een pakkende eerste indruk door een spectaculaire mix van 2D- en 3D-animatie te combineren met een emotioneel meeslepend verhaal om een videogame-adaptatie op te leveren die legendarisch zou kunnen worden," luidt de critics consensus.

Trailer voor Act 2 van Arcane
De eerste drie afleveringen verscheen onder de titel Act 1 op 6 november online en nu heeft Netflix de eerste beelden vrijgegeven uit 'Act 2'. "De enige manier om een superieure vijand te verslaan, is door te worden waar ze bang voor zijn," valt er te lezen op YouTube bij de sneak peek.

Arcane: Act 2 verschijnt aankomende zondag online op Netflix. Check de beelden hieronder!
Bron: Netflix

Lees meer over: Arcane, League of Legends, Hailee Steinfeld, Netflix

Populair nieuws