Veelbelovende update over 'Fallout'-serie van Prime Video

Goed nieuws voor fans van 'Fallout'

Fallout krijgt straks een serie van de makers van Westworld en nu is er een kleine update.

Jim Pedd, 12 november 2021 om 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bethesda Game Studios uitvoerend producent Todd Howard komt na een lange tijd van stilte eindelijk met een update over de langverwachte televisieverfilming van de Fallout-games.
De eerste Fallout-game debuteerde in 1997 en werd gemaakt door Interplay productions, als spirituele voorloper van de game Wasteland. In 2007 nam Bethesda Studios de franchise over en werd het spel Fallout 3 gelanceerd. Later kwam men nog met Fallout 4, dat zich 200 jaar in de toekomst afspeelt in een Verenigde Staten die gedecimeerd zijn door een kernoorlog.

Fallout-update
Na meerdere mislukte pogingen om een Fallout-filmfranchise te lanceren, kondigde Amazon afgelopen juli eindelijk aan dat men een serie zou ontwikkelen.

Daarvoor trok Amazon het creatieve duo achter HBO-serie Westworld aan: Lisa Joy en Jonathan Nolan. Todd Howard is ook betrokken.

Hij kwam tijdens een Reddit RMA met een heel korte, maar veelbelovende update over het project: "Het gaat z'n gangetje. Ik kijk enorm uit om samen te werken met Jonah, Lisa en Amazon."


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Fallout, jonathan nolan, game

Populair nieuws