search
Netflix voegde deze 6 series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze 6 series nieuw toe afgelopen week

Er verschenen zes series nieuw op streamingdienst Netflix de afgelopen paar dagen.

Vandaag zetten we de nieuwe toevoegingen die Netflix aan zijn aanbod heeft gedaan op een rij. Zoals gebruikelijk starten we met de releases met enkel een nieuwe aflevering, gevolgd door series met complete seizoenen.

Japan Sinks: People of Hope (S01E04): Als het nieuws over het mogelijke zinken van Kanto opeens wordt bekendgemaakt, raken de bewoners in paniek en stopt de handel. Amami stelt een evacuatieplan voor.

Swap Shop: Als de Swap Shop radioshow de scoop deelt over heerlijke deals, verzamelaars van auto's, comics en meer, luisteren velen wel heel aandachtig!

Gentefied (seizoen 2): Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden "“ en hun eigen dromen te verwezenlijken.

Love Never Lies: Zes stellen worden onderworpen aan een oogscan-leugendetector in deze realityserie waar leugens geld kosten en je met waarheid en betrouwbaarheid geld kunt verdienen.

Animal (1 seizoen): In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

Supergirl (6 seizoenen): Het is alles of niets voor Kara wanneer ze haar leven waagt om de mensheid te redden van de op macht beluste Lex Luthor.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen