'Luther'-fan? Dan heeft Idris Elba goed nieuws voor je

Idris Elba heeft goed nieuws voor fans van de serie Luther van de BBC.

Jim Pedd, 12-11-2021 08:30

Er werd jarenlang naar verwezen als een mogelijkheid en nu is het realiteit. Idris Elba is op de set van de Luther-film.
De serie rond John Luther werd viermaal genomineerd voor een Emmy Award. En nu komt er een film. Dat de opnames begonnen zijn, werd door Elba bekend gemaakt op zijn Twitter-account, waar hij een beeld deelde van de set. Hij schreef: "Oi....ik ben terug!" bij het beeld.

Luther-film
Elba wordt in de Luther-film vergezeld door Andy Serkis en Cynthia Erivo. Het nieuws van hun casting ging gepaard met de melding dat hun personages een "dubbele bedreiging" vormen voor Luther.

Erivo speelt zelfs een rechercheur die de nemesis van Luther zou worden. En Serkis is in de Luther-film te zien als "de criminele schurk van de film".

De opnames worden geleid door een combinatie van de BBC en Netflix. Dat Netflix de serie mag aanbieden leidde de afgelopen jaren tot heel wat populariteit voor niet alleen de franchise, maar ook acteur Idris Elba.

De Luther is geschreven door Neil Cross en geregisseerd door Jaime Payne. De regisseur maakte eerder de vijfde rits van de serie.Luther is op Netflix te zien.
Lees meer over: Luther, BBC, Idris Elba

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie