search
'Modern Family'-ster Sofia Vergara vindt gave nieuwe serie

'Modern Family'-ster Sofia Vergara vindt gave nieuwe serie

Sofia Vergara gaat een opvallende Narcos-achtige serie maken voor Netflix.

Jim Pedd
Netflix heeft actrice Sofia Vergara gecast als 'echte' Black Widow of Cocaine Godmother Griselda Blanco. Dat in de aankomende miniserie Griselda.

De serie Griselda wordt geschreven en geproduceerd door Narcos-maker Eric Newman. Die valt onder de uitgebreide deal die hij heeft met Netflix. Desondanks wordt Griselda niet neergezet als een Narcos spin-off.

Griselda-serie
Vergara speelt dus de rol van Griselda Blanco, een beroemde drugsbaronnes. Zij kwam uit Colombia en werd de Cocaine Godmother genoemd, ofwel de Queen of Narco-Trafficking. Ze was bekend binnen het beruchte Medellin-kartel en maakte van onder meer Miami en New York centrale hubs van drugssmokkelaar.

Blanco wordt genoemd in meer dan 200 moorden en staat ook echt bekend als een meedogenloze vrouw, die ook als eerste vrouw miljardair werd dankzij criminele activiteit. En dat terwijl ze haar drugsimperium vanuit de gevangenis leidde tussen de jaren tachtig en tweeduizend.

Voor Vergara is het een droomproject. "Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met Eric [...] en Netflix om dit verhaal tot leven te brengen". Wanneer Griselda te zien is op Netflix weten we nog niet.Aanbevolen artikelen