'The Wheel of Time' komt met gave miniserie

'The Wheel of Time' komt met gave miniserie

Deze The Wheel of Time shorts wil je vermoedelijk wel kunnen zien.

Jim Pedd, 15 november 2021 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als The Wheel of Time op 19 november van start gaat op streamingdienst Prime Video, gaat dat gepaard met wat bonuscontent die vooral diep duikt in het verleden van de fantasyserie.

Op het officiële Twitter-account van de serie, zien we een trailer voor The Wheel of Time: Origins. Die bevat een reeks geanimeerde shorts, die elke keer met een nieuwe aflevering online gezet worden. "Verken de jaren en eeuwen voor ons verhaal," staat in de Tweet. Bovendien kan je ze zien door de X-Ray functie binnen de Prime Video app.

The Wheel of Time
De trailer die we zien laat een aantal momenten zien die in realistische, vrij omineuze stijl gemaakt zijn. We horen de verteller onder meer vertellen dat we kunnen zien "hoe de wereld brak".

De beelden onthullen niet eens zo heel veel, maar er is een duidelijke visuele connectie met de setting van het voornaamste The Wheel of Time-verhaal. De banier van de Dragon is in de achtergrond op een shot te zien. Anderen suggereren dat de wereld lijkt op die van ons: iets wat de hoofdpersonen van The Wheel of Time zich nooit zullen realiseren.

The Wheel of Time krijgt op 19 november z'n eerste drie afleveringen. In de vijf weken daarna wordt elke vrijdag weer een nieuwe aflevering gelanceerd. Hieronder kan je de teaser zien:


Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins

Populair nieuws