'The Wheel of Time'-showrunner maakte ruzie met de schrijver over de serie

'The Wheel of Time'-showrunner maakte ruzie

The Wheel of Time wordt gebaseerd op een boekenreeks en de schrijver daarvan was niet altijd even blij.

Jim Pedd, 12-11-2021 13:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins blijkt ruzie gemaakt te hebben met de schrijvers van de boeken over de richting van de serie. Dat onthulde Judkins tijdens een nieuw interview met Variety.
De serie The Wheel of Time is gebaseerd op een veertiendelige boekenreeks, geschreven door Robert Jordan en later afgemaakt door Brandon Sanderson. Voor de serie werkte Judkins samen met Sanderson, die de laatste drie boeken schreef.

The Wheel of Time-ruzie
Tegenover Variety onthulde Judkins regelmatig overleg te hebben gehad met Sanderson (die de laatste drie boeken schreef op basis van aantekeningen van Jordan), en de vrouw van Jordan, Harriet.

Het blijkt dat Judkins en Sanderson het lang niet altijd met elkaar eens werden als het aankomt op het tot leven brengen van The Wheel of Time. Hij vertelde:

"Brandon is echt super eerlijk. Hij zegt bijvoorbeeld: 'Ik denk niet dat dit werkt, en wel om deze reden'. En dan reageer ik: 'Okay, ik moet heel serieus aandacht hieraan besteden'. Maar er zijn ook momenten waarop ik denk: 'Nee, dit is waarom we het doen. Het is een keuze en ik denk dat het werkt en op de lange termijn beter is.' En dan zijn we het eens om het oneens te zijn."

De serie The Wheel of Time gaat op 19 november van start op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins, Brandon Sanderson

Populair nieuws