'The Wheel of Time' is al helemaal uitgedacht

'The Wheel of Time' is al helemaal uitgedacht

De serie The Wheel of Time heeft nu al een uitgebreid verhaal.

Jim Pedd, 13 november 2021 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins is van plan om de gehele veertiendelige boekenreeks van Robert Jordan in slechts acht seizoenen te verfilmen.

De boekenreeks staat bekend om de honderden pagina's aan tekst, tientallen personages en vele plotlijnen die elkaar kruisen (waardoor het tempo soms erg laag ligt). Dat is veel materiaal om te verwerken, maar Judkins denkt wel een manier gevonden te hebben.

Acht seizoenen
De site ComicBook.com mocht Judkins interviewen. Hij onthulde tijdens dat gesprek dat hij elk seizoen al bedacht heeft en uitgewerkt heeft. Zo kan hij alles optimaal laten verlopen.

"Ik ben heel zorgvuldig en perfectionistisch in de manier waarop ik over verhalen denk," vertelde Judkins. "Dus ik vond het belangrijk een idee te hebben van hoe ik het zou doen in acht seizoenen, gewoon zodat ik zeker zou weten hoe het moet."

Judkins bedacht dus een manier om te beginnen in Edmond's Field, tot de Final Battle. Maar definitief zijn die plannen niet. "Het is allemaal goed te veranderen. Ik weet zeker dat het zal blijven veranderen, vooral als we het geluk hebben om die toekomstige seizoenen te maken."

The Wheel of Time krijgt in elk geval twee seizoenen van Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins

Populair nieuws