'The Flash' gaat je nu enorm verrassen

De serie The Flash krijgt een heel opvallend moment met Barry Allen en Batwoman.

Jim Pedd, 17-11-2021 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Komende week gaat The Flash weer verder met de tweede aflevering van Armageddon. Het achtste seizoen van de serie krijgt een soort crossover, met meerdere Arrowverse-personages die het samen opnemen tegen grote bedreigingen.
Onder de team-ups bevindt zich ook die tussen Ryan Wilder, a.k.a. Batwoman, en Barry Allen, a.k.a. The Flash. Zij werken straks voor het eerst samen, want de Speedster werkte eerder samen met Kate Kane's Batwoman. De ontmoeting wordt een verrassing voor de fans.

Verrassing in The Flash
"Zonder al te veel te willen verklappen: dit wordt niet wat iedereen zou verwachten," aldus Gustin tegenover Entertainment Weekly.

"Tegen de tijd dat ons pad kruist, wordt dit geen typische Flash en Batwoman team up, dat kan ik denk ik wel vertellen. Het was geweldig om Javicia op de set te hebben, mooi om met haar samen te werken. We hebben buiten de set ook gesproken. Ze trainde met mijn vrouw, en we hebben zo nu en dan dus samen gehangen. Het was cool om ook op de set te staan met haar. Maar het wordt geen Flash/Batwoman team up die mensen waarschijnlijk verwachten."

Armageddon brengt dus nog wat verrassingen met zich mee! Je streamt The Flash op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Grant Gustin, Javicia Leslie, Batwoman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix