search
'The Flash' gaat je nu enorm verrassen
Series / Nieuws

'The Flash' gaat je nu enorm verrassen

De serie The Flash krijgt een heel opvallend moment met Barry Allen en Batwoman.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Komende week gaat The Flash weer verder met de tweede aflevering van Armageddon. Het achtste seizoen van de serie krijgt een soort crossover, met meerdere Arrowverse-personages die het samen opnemen tegen grote bedreigingen.

Onder de team-ups bevindt zich ook die tussen Ryan Wilder, a.k.a. Batwoman, en Barry Allen, a.k.a. The Flash. Zij werken straks voor het eerst samen, want de Speedster werkte eerder samen met Kate Kane's Batwoman. De ontmoeting wordt een verrassing voor de fans.

Verrassing in The Flash
"Zonder al te veel te willen verklappen: dit wordt niet wat iedereen zou verwachten," aldus Gustin tegenover Entertainment Weekly.

"Tegen de tijd dat ons pad kruist, wordt dit geen typische Flash en Batwoman team up, dat kan ik denk ik wel vertellen. Het was geweldig om Javicia op de set te hebben, mooi om met haar samen te werken. We hebben buiten de set ook gesproken. Ze trainde met mijn vrouw, en we hebben zo nu en dan dus samen gehangen. Het was cool om ook op de set te staan met haar. Maar het wordt geen Flash/Batwoman team up die mensen waarschijnlijk verwachten."

Armageddon brengt dus nog wat verrassingen met zich mee! Je streamt The Flash op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen