Dit is hoe 'The Wheel of Time' je voor zich wil winnen

Dit is hoe 'The Wheel of Time' je gaat overtuigen

The Wheel of Time gaat een groot mysterie bouwen de komende seizoenen.

Jim Pedd, 17 november 2021 om 09:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aankomende Amazon Prime Video-serie The Wheel of Time houdt de onthulling van de Dragon Reborn - een cruciaal figuur in de franchise - voorlopig nog even geheim.
Showrunner Rafe Judkins vertelt tijdens een interview met Deadline dat dit het centrale mysterie moet zijn van de serie. Lezers van de boeken mogen het antwoord wel kennen, maar voor de gemiddelde kijker zal dat niet zo zijn.

The Wheel of Time-mysterie
"Een van de dingen die we voor het publiek proberen te verbergen, is wie de Dragon Reborn is. Dat is het mysterie van de serie, terwijl we dit verhaal ontrafelen," vertelde Judkins tijdens het interview.

"Mensen die de boeken gelezen hebben, weten dat. Het eerste boek wordt verteld vanuit het perspectief van de Dragon Reborn, maar de complete boekenreeks is een ensemblestuk. Een van de definiërende dingen aan de boeken zijn de verschillende POV-personages waar we het verhaal door beleven. Deze serie is de eerste fantasyserie, waarin de helft van die POV's vrouwen zijn, dus dit is een ongelofelijk ensemblestuk, precies zoals de boekenreeks dat ook is."

Komende vrijdag gaat de serie The Wheel of Time van start op Prime Video, met zijn eerste drie afleveringen.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, amazon, Prime VIdeo, Rafe Judkins

Populair nieuws