'Vikings: Valhalla' wordt een brute gangsterserie

'Vikings: Valhalla' wordt een brute gangsterserie

Netflix doet het heel anders met de nieuwe serie Vikings: Valhalla.

Jim Pedd, 17 november 2021 om 14:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de meest opwindende nieuwe series waar Netflix aan werkt, is Vikings: Valhalla. Dat speelt zich een kleine honderd jaar na Vikings af.
We volgen een nieuwe cast van krijgsheren en verkenners, inclusief beroemde figuren als Leif Erikson. Een van de castleden, de Ierse acteur Stephen Hogan, vertelt in een interview met Express over de serie en schetst een interessant beeld.

Brute gangsterserie
"Ik speel een Engelse Lord in de serie, die de draad 100 jaar na het einde van Vikings oppikt," vertelde de acteur. "Ze settelen net om Engeland over te nemen. Dus, de Angelsaksen bevinden zich daar en het is fascinerend."

Het is niet alleen fascinerend, maar ook bloederig. "Het is een beetje als Goodfellas, weet je wel. Het is Viking-gangsters. Dus het is behoorlijk bruut en de oude orde wordt langzaam aan de kant gezet."

Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla is in de loop van 2022 te zien. Netflix legt ook al de basis voor meer nieuwe seizoenen van de serie. Er is al een tweede reeks besteld, waarvan de opnames zelfs al begonnen zijn.

Wanneer Vikings: Valhalla precies te zien is weten we nog niet.
Bron: WIC

Lees meer over: Vikings, Vikings Valhalla, Netflix

Populair nieuws