search
'Avatar: The Last Airbender'-ster verbreekt stilte over zijn rol
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-ster verbreekt stilte over zijn rol

De man die Uncle Iroh gaat spelen in Avatar: The Last Airbender vertelt over z'n rol.

Netflix is bepaald niet verlegen als het aankomt op anime en animatie. Van gloednieuwe series tot live-action verfilmingen; het bedrijf doet het allemaal. Avatar: The Last Airbender wordt de volgende.

De opnames van die live-action serie zijn nu in volle gang. En nu verbreekt de acteur die de rol van Uncle Iroh zal spelen, zijn langdurige stilte.

Uncle Iroh
Op Twitter plaatste acteur Paul Sun-Hyung Lee een korte boodschap aan de fans. Hij is te zien als de oom van Zuko en is een van de fanfavoriete personages.

"Grote schoenen om te vullen van de briljante Mako," schreef Lee - waarmee hij de stemacteur die Iroh insprak eert. "Ik hoop het personage recht aan te doen, en het tegelijk mijn eigen personage te kunnen maken. Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om van start te gaan."

Eerder deze week hoorden we ook dat Lim Kay Liu gecast is als de monnik Gyatso, die in de luchttempel zorgde voor Aang, de Avatar. Ken Leung speelt verder de rol van Commander Zhao, een gemene Vuurstuurder, die het net als de verbannen Zuko voorzien heeft op de Avatar.

Je kunt de serie Avatar: The Last Airbender bingen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen