Iconische Superman-acteur terug voor een nieuwe serie?

Brandon Routh heeft gekeken naar de mogelijkheid om terug te keren als Superman.

Jim Pedd, 19-11-2021 08:33

Na de teleurstelling van Superman Returns uit 2006, nam Brandon Routh aan dat hij nooit meer de rol van de Man of Steel zou spelen. Maar die kans deed zich opnieuw voor met The CW-special Crisis on Infinite Earths.
In die aflevering speelde Routh de rol van een duistere versie van het personage. Het verhaal in de comics, Kingdom Come genaamd, liet zien dat de Joker bijna iedereen van de Daily Planet vermoord had tijdens een gasaanval. Superman moest met dat tragedie zien te leven.

Nog eens Superman spelen
De wat oudere variant van Superman gaat door, vanuit de logica dat "het licht van hoop altijd moet schijnen in tijden van het duister".

Routh vertelde tijdens een interview met ComicBook dat hij "absoluut" terug wil keren als Superman. Maar, dan moet "het verhaal wel het juiste verhaal zijn. Superman moet weergegeven worden zoals ik Superman zie."

Daarom "keek ik ook naar de mogelijkheid van zoiets. Maar nu is het zo dat er heel veel Superman-gebeuren is, met het succes van Superman & Lois en het geweldige werk dat Tyler daarvoor levert. En dan zijn er nog scripts die rondgaan voor films. Ik denk in verschillende iteraties bij Warner Bros."

Routh sluit een terugkeer dus niet uit.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Brandon Routh, Superman, Arrowverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix