search
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix die je direct moet zien
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix die je direct moet zien

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Undercover | Bing nu! | 3 seizoenen (3e draait) + film Ferry
Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten en met rollen voor Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Kevin Janssens en Huub Smit.



Vikings | Bing nu! | 6 seizoenen
Dit afgeronde harde drama volgt de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie. Met onder meer Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Jessalyn Gilsig, George Blagden en Gabriel Byrne.



Narcos: Mexico | Bing nu! | 3 seizoenen
Na Narcos kwam Narcos: Mexico en deze volgt het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel. Met Michael Peña, Diego Luna, Tenoch Huerta, Joaquin Cosio, José Marí­a Yazpik, Matt Letscher en Alyssa Diaz.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen